Over Ons

Ons enthousiaste team staat met raad en daad klaar om de juiste oplossing te bieden.

U

Visie

Bij NEG-PackTech bieden wij professionele bedrijven optimale verpakkingsoplossingen. Of het nu gaat om machines, die producten volautomatisch verpakken in karton of folie of om machines die geavanceerd en nauwkeurig een label op het product plakken of om machines die ingepakte producten in een overdoos of op een pallet stapelen, NEG-PackTech heeft voor praktisch elke logistieke of verpakkingsvraag een goede oplossing.

Missie

Wij maken onze visie waar door:

  • Samen te werken met een internationaal netwerk van de beste leveranciers in de markt;
  • Het beste investeringsrendement (ROI) te garanderen;
  • Synergie te bieden tussen de ingezette middelen uit het leveringsprogramma;
  • De gerealiseerde vooruitgang langdurig en tot volle tevredenheid in stand te houden.

Historie

NEG-Packtech is rond 1946 opgericht in Den Haag onder de naam Nederlandse Emballage Groothandel (NEG). Men specialiseerde zich in de productie van verzendkokers en massief en golfkartonnen verpakkingen. Sinds het bedrijf In 2004 toetrad tot de internationale Hancock-RC Group is onze focus: Het bieden van complete verpakkingsoplossingen, inclusief materialen, bijbehorende machines en het onderhoud daarvan.

Vacature

Ter uitbreiding van onze organisatie komen wij graag in contact met kandidaten voor de vacature

ZELFSTANDIG SALES AGENT / MBI-kandidaat

Als zelfstandig sales agent ben je verantwoordelijk voor alle zakelijke contacten met klanten en de hieruit voortvloeiende resultaten. Het betreft B-to-B klanten, eindgebruikers in de verpakkingssector. Je treedt als zelfstandige (ondernemer) op namens NEG-PackTech en bent actief in het gehele proces van koude acquisitie, relatiebeheer, aanvragen genereren, offertes uitbrengen en opvolgen, klantbezoeken afleggen en orders afsluiten. Je bent daar verantwoordelijk voor en deelt in de winstgevendheid. Voor de juiste kandidaat bestaat de mogelijkheid om (een deel van) de aandelen geleidelijk over te nemen.

Verpakkingsvragen? Aarzel niet. Neem contact op!

Als je in samenwerking geïnteresseerd bent, stuur dan een (aan-)vraag en we komen er zo spoedig mogelijk op terug.